martes, 12 de abril de 2016

CONCURS: DISSENY DEL LOGOTIP DEL CLUB DE LECTURA

Els departaments de Llengua i Literatura Catalana, Llengua i Literatura Castellana i Visual i Plàstica convoquem el concurs de creació del logotip del Club de Lectura de l’institut, que s'utilitzarà per identificar i promoure les activitats del Club.

BASES:

1.      Hi poden participar tots els alumnes matriculats a ESO, BTX i CF durant el curs 2015/16 a l’institut Cendrassos.

2.      Cal presentar les propostes sobre cartolina blanca o full de làmina en format Din A5: 15 x 21 cm.

3.      La tècnica és lliure, es pot realitzar tant manualment com mitjançant un programa informàtic (Gimp o Photoshop) o combinar els dos procediments. Només es poden utilitzar tres colors.

4.      A més del logotip hi ha de constar: “Club de lectura de l’INS Cendrassos”.

5.      El termini de recepció és del 29 de març al 8 d’abril. Les propostes es lliuraran a secretaria en un sobre on hi constaran nom, cognom, curs i grup de l’autor/a.

6.      Hi haurà una sola categoria i s’atorgarà un únic premi. El logotip guanyador serà el que s’utilitzarà en els documents del club de lectura i el que apareixerà a la web del centre.

7.      El premi consistirà en un xec per valor de 35 € per comprar llibres i material escolar en uns determinats establiments comercials de Figueres.

8.      El jurat estarà format per dos professors de dibuix i dos professors de llengua catalana i castellana. El veredicte es farà públic el dia 22 d’abril durant la celebració de Sant Jordi en la qual es lliuraran també els premis literaris.

Animeu-vos a participar-hi!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario