martes, 14 de junio de 2016

ULLALS, de Salvador Macip i Sebastià Roig



SINOPSI. En Vicent és un adolescent de classe alta molt acostumat a fer el que vol. El seu pare sent que ha perdut el control sobre ell i pren una mesura radical: enviar-lo a uns campaments exclusius, famosos entre l’elit pel seu èxit en reeducació de joves conflictius.

* * *

Els grups de lectura dirigits pels professors Marta Planells i Ángel Rico van reunir-se el dia 26 d'abril a la tarda per parlar de la novel·la de Salvador Macip i Sebastià Roig. Va ser una trobada molt agradable i fructífera. En total, vam aplegar-nos deu alumnes i un professor, i la reunió va durar al voltant d'una hora.

La majoria va reconéixer haver seguit bé el fil argumental de la novel·la, però per alguns el final fou un xic complicat. La sessió va anar molt bé per aclarir els dubtes. Altres van destacar positivament que part de la història estigués basada en fets reals. Alguns van buscar la notícia a internet. Uns pocs (1 ESO) van patir durant la lectura perquè els feia por. En general, aquestes històries de misteri funcionen bé.

En resum, tant la lectura com la posada en comú de les experiències lectores han estat molt positives, i esperem seguir-ne gaudint en el futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario