domingo, 3 de junio de 2018


CLUBS de LECTURA de SECUNDÀRIA de l’ALT EMPORDÀ
JORNADA de CLOENDA


El passat divendres 25 de maig els alumnes que participen al Club de Lectura de l’Institut Cendrassos van assistir a la jornada de cloenda interclubs de secundària de l’Alt Empordà que es va celebrar a la Sala Catequística de Figueres.
Tots els alumnes participants van ser convocats davant l’edifici de la Catequística a les 11 del matí. Després d’algunes salutacions entre vells coneguts, es va demanar als assistents que agaféssim posicions per a fer una fotografia general de grup. Una vegada feta, tothom va començar a accedir a l’interior de la sala.
Allà ens esperava l’escriptora barcelonina Maite Carranza de la qual els alumnes dels diferents clubs de lectura han llegit alguna obra durant aquest curs. De la presentació de la convidada es van encarregar tres alumnes, entre ells, una representant del nostre centre, la Cristina Bassols. L’escriptora ens va explicar la seva trajectòria i ens va transmetre la passió que sent pels llibres. A continuació es va iniciar un torn de preguntes molt enriquidor on els alumnes van poder conèixer més a fons el procés de creació de les seves obres.
La trobada es va acabar al Parc Bosc, on els alumnes dels diferents centres distribuïts en grups reduïts, van poder conversar i explicar la seva participació als respectius clubs de lectura.


Club de lectura

INS Cendrassos


No hay comentarios:

Publicar un comentario