miércoles, 19 de septiembre de 2018

CURS 2018-2019

Inici de les activitats del Club de Lectura
Amb el començament del curs escolar, també encetem  les activitats del Club de lectura de l’Ins. Cendrassos. Ho fem amb la mateixa il·lusió dels darrers anys i amb l’objectiu del club no canvia: potenciar el plaer per la lectura i l’intercanvi d’experiències lectores dels nostres alumnes.
En aquesta 4ª edició llegirem novel.les d’autors catalans com Alejandro Palomas, Àngel Burgas o Pau Joan Hernández, de l’escriptor portugués Paolo Coehlo o del britànic Neil Gaiman. Títols com Quantic love, Paraules enmetzinades, Kamal i el alfabetistes o Coraline formaran part del ventall de lectures que ens faran descobrir i experimentar nous mons o personatges sorprenents.
Per començar hem convocat una sessió informativa del club per aquest divendres 21 de setembre. Tots aquells alumnes interessats en participar, podran trobar-se a l’aula 112 amb els dinamitzadors del club: els professors Xavi Teixidor, Marta Planells i Àngel Rico. Allà se’ls farà cinc cèntims del funcionament i de les activitats previstes per a aquest curs i s’anotaran nom i cognoms dels que finalment vulguin participar.
Finalment, recordar que al mes de maig es farà una trobada intercentres de Clubs de lectura a la sala Catequística de Figueres. Engany l’escriptora convidada serà la barcelonina Sonia Fernàndez-Vidal.


Bon curs i bona lectura!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario