jueves, 23 de noviembre de 2017

ENS POSEM EN MARXA!!!

El Club de lectura de l’Institut Cendrassos engega un nou curs amb la mateixa il.lusió dels darrers anys i amb el mateix objectiu: potenciar el plaer de  la lectura.
Engany s’han interessat en participar al club un total de 46 alumnes del centre. Com altres cursos s’han distribuït en tres grups: a l’ú (16 alumnes), al dos (18 alumnes) i al tres (12 alumnes). Al primer grup es troben alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO, que tindran com a dinamitzador el professor Àngel Rico. Al segon grup, alumnes de 4t d’ESO dinamitzats per la professora Marta Planells i, finalment,  al tercer grup alumnes de 1r de BAT, dirigits pel professor Xavi Teixidor.
Durant el primer trimestre llegirem tres títols diferents, un per a cada grup. Els alumnes del grup 1 llegiran L’illa de les cartes perdudes, una història de valentia, pors i amistat escrita pel tarragoní Oriol Canosa. El títol escollit per als alumnes del segon grup és El club de la banya embruixada, dels coneguts Salvador Macip i Sebastià Roig, una història esbojarrada i frenètica on tot és possible i on tampoc no hi falten tocs d’humor. Els alumnes més grans llegiran dos textos breus, El monte de las ánimas, una llegenda molt coneguda de l´escriptor romàntic del segle XIX Gustavo Adolfo Bécquer, que tracta el tema dels difunts i El conte de Nadal de l'Auggie Wern, per a molts una petita joia de la literatura escrita per l’autor  estatunidenc Paul Auster.
Abans d’acabar l’any tots tres grups farem una trobada on parlarem del títol llegit i exposarem els nostres dubtes, resoldrem preguntes i farem la nostra valoració personal.

20171020_141833.jpg

No hay comentarios:

Publicar un comentario